チャータードグループニュースルームでは、
グループ各社に関する最新の情報を提供いたします

Kyoto Resorts Co., Ltd

10月 14日
アマン京都 ミシュランガイド京都2021「5レッドパビリオン(5つ星)」を獲得
9月 14日
BS12放映「KYOTOの休日(京都の休日)」#22 「アマン京都」
6月 10日
Cubes 99 Singapore : Kerry Hill Architects have distilled a sense of Japanese design for Aman by taking a sensitive contemporary approach to traditional design and construction strategies.
6月 1日
アマン京都 神々の庭で遊ぶ刻
6月 1日
Sleeper Magazine UK : Aman has brought to life a forest hideaway in Kyoto, dreamt up by the late, great architect Kerry Hill.
5月 15日
Departures Online USA : Aman Kyoto, The Best New Hotel Openings in Major Cities Around the World
5月14日
Conde Nast Traveller UK : Aman Kyoto, The Best New Hotels in the World 2020